de be af sq ar hy az eu bn bs bg ca ceb ny zh-cn zh-tw
СТРОИМ САМИ
kategori Garage  

Pa hije të mëtejshëm


2018-01-07 21:27:24

Pa ngjyra të mëtejshme

pa hije të panevojshme Si rezultat i riparimit të gjithë do të shohë unike elegant, apartament, të sofistikuar. Sigurisht, ne nuk mund të themi se çdo zgjidhje që ai i plotëson të gjitha duket tre kërkesat. Disa si dizajn classik, disa preferojnë më moderne dhe teknologjike të brendshme, të dashuruar e ngjyra të ndritshme dhe kombinime të guximshme pikërisht të mbetet indiferente ndaj temën e këtij neni. Por tifozët e kundërt modës të zezë dhe të bardhë gjetur mjaft i dobishëm.

Kombinimi i ngjyrave të mësipërme është me të vërtetë duket shumë e dobishme aesthetically, dhe shumë do të gjeni atë në tërheqjet e saj. Nga njëra anë, e brendshme e zezë dhe të bardhë ju lejon për të përvijuar qartë dhomë në fusha të caktuara. Nga ana tjetër, ajo i jep një kontakt të mister dhe dramës. Më e tretë, nuk është diçka primitive në mungesë të një numri të madh të ngjyrave, ju mund të tërheqë një analogji me të brendshme, të cilat morën pjesë në dekorimin e lëkurat e grabitqarët vdekur, dy-ton, too. Një krahasim me fushë shahu na sjell në botën përrallore të Alice, dhe mund të jetë i holluar pjesërisht elemente çerdhe të dekor zi-e-bardhë.

Nëse ju nuk vendosni t`i përmbahet kërkesave të rrepta për mungesë të ngjyrave të huaja, ju mund të shtoni një gri pak ose me argjendin, për të zvogëluar kontrastin e tranzicionit të qetë. Experimenters do të jetë interesante për të shtuar ngjyra të ndritshme në dhomë shahu me disa sende të gjallë dekoratë. Ata vetëm theksojnë peshën e pjesës tjetër të dekorimit

mobilje -. Një zgjedhje përgjegjës i ngjyrës

Po, me të vërtetë është një veprim që kërkon saktësi maksimale. Ata që preferojnë të shkojnë deri në fund, me siguri preferojnë të blejnë një veshje dy-ton. Por në këtë rast, ju duhet të kuptoni se për të kombinuar do të jetë shumë e vështirë, dhe për të ushtruar shije maksimale dhe imagjinatën. Opsionet e vlefshme me një divan të bardhë dhe të zezë karrige, krevat bardhë apo të zi dhe tavolina afër. Si një zgjidhje të thjeshtë ju mund të qëndroni në një nga dy ngjyra - të zgjedhin ose mobilje të bardhë apo të zezë, sipas ngjyrës kryesor

Shkathtësi "Dalmatian" ngjyra

.

Po, kjo është e vërtetë. Në dhomën e zezë dhe e bardhë mund të lëshohet, dhe e ndjenjes dhe kuzhinë, dhe një dhomë gjumi dhe zyra. Edhe banjo është
Artikuj që kanë lidhje

  Ndërtimi i kulmit
  Drejtimi i mureve me mjete të improvizuara
  ndihmësit Zone gjumi
  Ndërtimi i shtëpisë kornizë mur | Muret me duart e tyre
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre