de be af sq ar hy az eu bn bs bg ca ceb ny zh-cn zh-tw
СТРОИМ САМИ
kategori MBAROJNE Bent  

Shtëpia e bordit të valëzuar: zgjedhja materiale dhe instalimin hapa foto
copë çarafësh Choice për obshivkiObshivka shtëpi stolisje Stolisje është konsideruar të jetë një material tërheqëse, të përballueshme dhe të qëndrueshme.

Si për të mbuloj fletë trapezoidale themeli: mirat materiale foto
Avantazhet e fletë profilizuar si fazat e mbarimit të përfunduar bodrumin materialaOsnovnye proflistomSposoby prerja profnastilaObshivka fletë trapezoidale themeli Në vitet e fundit, kriza financiare, shumë zhvilluesve me qëllim për të ruajtur burimet përdorur materiale të lirë ndërtimit.

Mbarimi fletë çeliku kapak: një zgjedhje të vetëdijshme, duke përfunduar teknologji
Çfarë është të përfundojë i seksionit mur shtëpitë Cap e valëzuar: Modern, i drejtë, krasivoProfnastil - ajo stilTehnologiya i veprave?

Muret e bordit të valëzuar: instalim me duart e tyre
Përparësitë kryesore mbi tjetër copë çarafësh copë çarafësh stroymaterialamiVidy për izolimin e mureve Termoizolimi i mureve të jashtme të fletëve të ndërtimit profnastilaKreplenie udhëzon vertikale për kronshteynamProfnastil si material përballet për mur izolimin udhëzon paneliKreplenie për fiksimin e fletë corrugated Kërkesa kryesore për ndërtimin e banesës - është prania në të e luks, rehati, ngrohtësi.

Instalimi i fletë profilizuar në mur: teknologji, udhëzimi
Lines profilizuar përzgjedhje listovPoryadok profilizuar listaPoryadok instalimeve Metoda e dytë e metodës së instalimit për montim listovTrety copë çarafësh profilizuar Në praktikë ka qenë prej kohësh vërtetuar se grumbulluar fletët e profilizuar është një proces i thjeshtë.

fletë veshja e murit trapezoidale pa ndonjë trajnim të veçantë
Rreshtat dhe obshivkaPravilnoe profnastilaTehnologiya fletët grupim në rritje Rreshtim i mureve të profilizuar fletë metalike sot gëzon një kërkesë mjaft të lartë.
      

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre