de be af sq ar hy az eu bn bs bg ca ceb ny zh-cn zh-tw
СТРОИМ САМИ
<<     145   146   147   148   149   150     >>  


biogazit në vend ose në një fermë
Në tetor 1997, në një lagje fermë-I.

Puna router dore
Kur ju doni të bëni më shumë nga të njëjtat pjesë e formë të parregullt, ka shumë të ngjarë kjo mund të bëhet me ndihmën e shablloneve.


Udhëzimet Instalimi për mbyll derën dhe të shënoj
Në këtë faqe paraqitur Udhëzimet për instalimin e dyerve dhe Korniza Kalaja .

banjo Compact
të gjitha përshtatje përmendura hidraulik në një zonë të vogël, ai mori vetëm një ndarje var kthyer, ku lëvizje WC e vetme është të konvertohet në një banjë me dush të veçantë .

Hedhjen petëzuar Kalaja, "Lock" -zamki
Në rastin e "Lock" Lock, kamë një panel është futur në brazdë e tjetrit.

Llojet e Masonerisë dhe funksionet e tyre
Llojet e Masonerisë dhe funksionet e tyre Para se të filloni, ju duhet të identifikojnë gurin me një pamje të masoneri.
<<      145   146   147   148   149   150       >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre